Låna hos Thorn - pr

Privatlån hos Thorn på 10000-100000 kr i max 72 månader om du är 20 år eller mer Thorn är en av totalt 44 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Thorn är specialister på privatlån. Thorn har flera lånebelopp och det minsta lånet är på 10000 spänn. Thorn erbjuder räntor på mellan 10.95 - 43.69 % när du tar ett privatlån. Ifall du inte vill att ett privatlånet ska registreras på dig hos UC eller annan kreditupplysningsinstitut är lånets storlek maximerat till 25 000 kr.

Ta ett lån hos Thorn

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Thorn.

Lånegivare:Thorn
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 100 000 kr
Lånens längd:12 - 72 mån
Tid innan du får pengarna:2 h
Effektivräntan på lånet:10.95 - 43.69 %
Minsta ålder för lån:20 år
Inkomst:Nej
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.thorn.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Thorn så kontrollera på Thorn-webbplats vilken som är den aktuella räntan just idag. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet eftersom de personer som lånar pengar betala tillbaka lånet några dagar för tidigt för att undvika påminnelseavgifter. Detta medför att den riktiga effektivräntan blir mycket högra än vad som här är angivet.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter