Låna hos Bynk - Privatlån

Privatlån hos Bynk på 10000-100000 kr i max 120 månader om du är 20 år eller mer Bynk är en av totalt 61 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Bynk tillhandahåller privatlån till dig som behöver låna pengar. Ett privatlån mellan 10000 och 100000 kr finns hos Bynk. Hos Bynk går det att ta ett privatlån med en ränta ned till 3.95%. Ifall du inte vill att ditt privatlån ska registreras hos ett kreditupplysningsinstitut är det viktigt att du kontrollerar direkt med långivaren vilka regler de tillämpar.

Ta ett lån hos Bynk

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Bynk.

Lånegivare:Bynk
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 100 000 kr
Lånens längd:36 - 120 mån
Tid innan du får pengarna:48 h
Effektivräntan på lånet:3.95 - 19.95 %
Minsta ålder för lån:20 år
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.bynk.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Bynk så kontrollera på Bynk-webbplats vilken ränta det tillämpar för tillfället. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges ovan kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet, beroende på lånets längd eller lånets storlek. Ta därför alltid reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt aktuella lån.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter