Låna hos Compricer - Privatlån

Privatlån hos Compricer på 10000-600000 kr i max 144 månader om du är 18 år eller mer Compricer är en av totalt 61 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Compricer har målet att erbjuda Sveriges bästa privatlån till privatpersoner. Compricer har flera lånebelopp och det minsta lånet är på 10000 spänn. Compricer erbjuder privatlån med räntor från 3.85% upp till 39.75%. Ifall du inte vill att ditt privatlån ska registreras hos ett kreditupplysningsinstitut är det viktigt att du kontrollerar direkt med långivaren vilka regler de tillämpar.

Ta ett lån hos Compricer

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Compricer.

Lånegivare:Compricer
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 600 000 kr
Lånens längd:24 - 144 mån
Tid innan du får pengarna:24 h
Effektivräntan på lånet:3.85 - 39.75 %
Minsta ålder för lån:18 år
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.compricer.se/privatlan

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Compricer så kontrollera på Compricer-webbplats vilken ränta det tillämpar för tillfället. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges ovan kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet, beroende på lånets längd eller lånets storlek. Ta därför alltid reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt aktuella lån.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter