Kul om Jämföra Lån

Roligt om jämföra lån

En hel del om låneförmedlare som jämför billiga lån kan vara bra trevligt att skriva om vilket görs här. Dessutom kommer det dyka upp skojiga och dråpliga sitat om att låna. Man kan aldrig veta för mycket gällande lånen och verkligen lägga ner lite tid innan man väljer vilket lån som man ska teckna sig för eftersom det är det värt.

Lägsta räntan i Schweiz

Lägsta räntan i Schweiz Troligtvis den lägsta räntan i modern tid fanns i Schweiz i maj 2015. Om banker lämnade in pengar till den Schweiziska centralbanken fick de betala en deposit fee, som är samma sak som negativ ränta, på 0.75%. Då är det verkligen bättre att ha pengarna i madrassen.

Dyraste lånet

Dyraste lånet Något som inte är lika kul är det dyraste lånet i Sverige. Troligtvis är det det lån som KreditIdag erbjöd år 2013 med en ränta på smått otroliga 250027 %. Mer om detta fantastiska lån kan ni läsa om på dyraste lånen.

Låna inte

Låna inte Låna inte pengar av den rike,

och låna inte ut till den fattige.

Fri utan lån

Fri utan lån Den som är satt i skuld är icke fri

Är en bok av Göran Person från 1997

Försatt i skuld

Den som är försatt i skuld är inte fri. Den som är försatt i skuld är inte fri.

Ernst Wigforss, 1932

Roligt om lån

Rolig om huslån Mer underfundiga kommentarer gällande banker eller jämföra lån kommer tas fram snarast.

Dummaste Deltagarna i Lyxfällan

5 Sjukaste Skulderna i Lyxfällan

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter