Låna hos Bank Norwegian - pr

Privatlån hos Bank Norwegian på 5000-500000 kr i max 180 månader om du är 18 år eller mer Bank Norwegian är en av totalt 44 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Bank Norwegian har affärsidén att erbjuda konkurrenskraftiga privatlån. Största privatlån du kan få hos Bank Norwegian är på 500000 SEK och de minsta är på 5000 SEK. Hos Bank Norwegian går det att ta ett privatlån med en ränta ned till 6.99%. Ifall du inte vill att ett privatlånet ska registreras på dig hos UC eller annan kreditupplysningsinstitut är lånets storlek maximerat till 25 000 kr.

Ta ett lån hos Bank Norwegian

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Bank Norwegian.

Lånegivare:Bank Norwegian
Logga:
Lånens storlek:5 000 - 500 000 kr
Lånens längd:12 - 180 mån
Tid innan du får pengarna:12 h
Effektivräntan på lånet:6.99 - 40.51 %
Minsta ålder för lån:18 år
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.banknorwegian.se/Lana-Pengar

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Bank Norwegian så kontrollera på Bank Norwegian-webbplats vilken som är den aktuella räntan just idag. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet eftersom de personer som lånar pengar betala tillbaka lånet några dagar för tidigt för att undvika påminnelseavgifter. Detta medför att den riktiga effektivräntan blir mycket högra än vad som här är angivet.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter