Låna hos Klicklån - Privatlån

Privatlån hos Klicklån på 10000-40000 kr i max 72 månader om du är 21 år eller mer Klicklån är en av totalt 61 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Klicklån har målet att erbjuda Sveriges bästa privatlån till privatpersoner. Du kan ta lån hos Klicklån med belopp från 10000 till 40000 kr. Ett privatlån med en ränta på 16.72% går att hitta hos Klicklån. Ifall du inte vill att ditt privatlån ska registreras hos ett kreditupplysningsinstitut är det viktigt att du kontrollerar direkt med långivaren vilka regler de tillämpar.

Ta ett lån hos Klicklån

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Klicklån.

Lånegivare:Klicklån
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 40 000 kr
Lånens längd:12 - 72 mån
Tid innan du får pengarna:72 h
Effektivräntan på lånet:16.72 - 43.69 %
Minsta ålder för lån:21 år
Inkomst:Nej
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.klicklan.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Klicklån så kontrollera på Klicklån-webbplats vilken ränta det tillämpar för tillfället. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges ovan kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet, beroende på lånets längd eller lånets storlek. Ta därför alltid reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt aktuella lån.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter