Låna hos Klicklån - pr

Privatlån hos Klicklån på 10000-40000 kr i max 72 månader om du är 21 år eller mer Klicklån är en av totalt 44 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Klicklån är specialister på privatlån. De privatlån du kan ta hos Klicklån är på mellan 10000 och 40000 kr. Hos Klicklån går det att ta ett privatlån med en ränta ned till 16.72%. Ifall du inte vill att ett privatlånet ska registreras på dig hos UC eller annan kreditupplysningsinstitut är lånets storlek maximerat till 25 000 kr.

Ta ett lån hos Klicklån

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Klicklån.

Lånegivare:Klicklån
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 40 000 kr
Lånens längd:12 - 72 mån
Tid innan du får pengarna:72 h
Effektivräntan på lånet:16.72 - 43.69 %
Minsta ålder för lån:21 år
Inkomst:Nej
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.klicklan.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Klicklån så kontrollera på Klicklån-webbplats vilken som är den aktuella räntan just idag. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet eftersom de personer som lånar pengar betala tillbaka lånet några dagar för tidigt för att undvika påminnelseavgifter. Detta medför att den riktiga effektivräntan blir mycket högra än vad som här är angivet.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter