Låna hos Consector - Privatlån

Privatlån hos Consector på 10000-500000 kr i max 180 månader om du är 18 år eller mer Consector är en av totalt 43 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Du kan hos Consector ta många olika privatlån. Det högsta beloppet du kan ta på ett privatlån hos Consector är på 500000 spänn. Ett privatlån med en ränta på 4.96% går att hitta hos Consector. Ifall du inte vill att ditt privatlån ska registreras hos ett kreditupplysningsinstitut är det viktigt att du kontrollerar direkt med långivaren vilka regler de tillämpar.

Ta ett lån hos Consector

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Consector.

Lånegivare:Consector
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 500 000 kr
Lånens längd:12 - 180 mån
Tid innan du får pengarna:48 h
Effektivräntan på lånet:4.96 - 35.68 %
Minsta ålder för lån:18 år
Inkomstkrav:100 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.consector.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Consector så kontrollera på Consector-webbplats vilken ränta det tillämpar för tillfället. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges ovan kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet, beroende på lånets längd eller lånets storlek. Ta därför alltid reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt aktuella lån.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter