ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTa ett Lån hos långivaren Risicum

Låna hos Risicum - Lån

Lån hos Risicum på 3000-50000 kr i max 12 månader om du är 20 år eller mer Risicum är en av totalt 77 långivare som erbjuder dig att låna via ett om du uppfyller alla lånevillkoren.

Du som ska ta ett lån bör definitivt överväga Risicum som långivare. Det lägsta lån som du kan ta hos Risicum är på 3000 kr. Ett lån med en ränta på 48.01% går att hitta hos Risicum. Ifall du inte vill att ditt lån ska registreras hos ett kreditupplysningsinstitut är det viktigt att du kontrollerar direkt med långivaren vilka regler de tillämpar.

Ta ett lån hos Risicum

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Risicum.

Lånegivare:Risicum
Logga:
Lånens storlek:3 000 - 50 000 kr
Lånens längd:15 dagar - 12 mån
Tid innan du får pengarna:4 h
Pengar utbetalas via:Nordea - Danske Bank - Handelsbanken
Effektivräntan på lånet:48.01 - 389 %
Minsta ålder för lån:20 år
Inkomstkrav:24 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditkontrollsföretag:Bisnode
Webbsida:www.risicum.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Risicum så kontrollera på Risicum-webbplats vilken ränta det tillämpar för tillfället. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges ovan kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet, beroende på lånets längd eller lånets storlek. Ta därför alltid reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt aktuella lån.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter