Låna hos Onea - Lån

Lån hos Onea på 500-30000 kr i max 24 månader om du är 20 år eller mer Onea är en av totalt 63 långivare som erbjuder dig att låna via ett om du uppfyller alla lånevillkoren.

Hos Onea kan du ta lån när du är i behov av pengar. Största lån du kan få hos Onea är på 30000 spänn. Ett lån med en ränta på 145% går att hitta hos Onea. Ifall du inte vill att ditt lån ska registreras hos ett kreditupplysningsinstitut är det viktigt att du kontrollerar direkt med långivaren vilka regler de tillämpar.

Ta ett lån hos Onea

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Onea.

Lånegivare:Onea
Logga:
Lånens storlek:500 - 30 000 kr
Lånens längd:3 - 24 mån
Tid innan du får pengarna:1 h
Pengar utbetalas via:Nordea
Effektivräntan på lånet:145 - 297 %
Minsta ålder för lån:20 år
Inkomst:Nej
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditkontrollsföretag:CreditSafe
Webbsida:www.onea.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Onea så kontrollera på Onea-webbplats vilken ränta det tillämpar för tillfället. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges ovan kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet, beroende på lånets längd eller lånets storlek. Ta därför alltid reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt aktuella lån.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.


Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter