Låna hos Kreditbörsen - pr

Privatlån hos Kreditbörsen på 30000-250000 kr i max 36 månader om du är Nej år eller mer Kreditbörsen är en av totalt 44 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Du kan hos Kreditbörsen ta många olika privatlån. Det största privatlån du kan ta hos Kreditbörsen är på 250000 kr. Hos Kreditbörsen går det att ta ett privatlån med en ränta ned till 8.48%. Ifall du inte vill att ett privatlånet ska registreras på dig hos UC eller annan kreditupplysningsinstitut är lånets storlek maximerat till 25 000 kr.

Ta ett lån hos Kreditbörsen

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Kreditbörsen.

Lånegivare:Kreditbörsen
Logga:
Lånens storlek:30 000 - 250 000 kr
Lånens längd:30 dagar - 36 mån
Tid innan du får pengarna:24 h
Effektivräntan på lånet:8.48 - 16.15 %
Minsta ålder för lån:Nej år
Betalningsanmärkning:
Kreditkontrollsföretag:Bisnode
Webbsida:www.kreditborsen.com

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Kreditbörsen så kontrollera på Kreditbörsen-webbplats vilken som är den aktuella räntan just idag. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet eftersom de personer som lånar pengar betala tillbaka lånet några dagar för tidigt för att undvika påminnelseavgifter. Detta medför att den riktiga effektivräntan blir mycket högra än vad som här är angivet.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter