Låna hos Sparlån - pr

Privatlån hos Sparlån på 10000-300000 kr i max 120 månader om du är 20 år eller mer Sparlån är en av totalt 44 långivare som erbjuder dig att låna via ett privatlån om du uppfyller alla lånevillkoren.

Sparlån ger prisvärda privatlån till alla typer av kunder. Minsta privatlån du kan få hos Sparlån är på 10000 kr. En långivare som erbjuder privatlån med en effektiv ränta från 4.45% är Sparlån. Ifall du inte vill att ett privatlånet ska registreras på dig hos UC eller annan kreditupplysningsinstitut är lånets storlek maximerat till 25 000 kr.

Ta ett lån hos Sparlån

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller för alla små eller stora lån. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar hos Sparlån.

Lånegivare:Sparlån
Logga:
Lånens storlek:10 000 - 300 000 kr
Lånens längd:6 - 120 mån
Tid innan du får pengarna:24 h
Effektivräntan på lånet:4.45 - 37.77 %
Minsta ålder för lån:20 år
Inkomstkrav:150 000 kr/år
Betalningsanmärkning:OK
Kreditkontrollsföretag:UC
Webbsida:www.sparlan.se

Den effektiva räntan förändras hela tiden hos Sparlån så kontrollera på Sparlån-webbplats vilken som är den aktuella räntan just idag. Om du märker att räntan har ändrats sista dagarna får du gärna meddela detta.

Effektivräntan som anges kan under vissa omständigheter bli högre än det som är angivet eftersom de personer som lånar pengar betala tillbaka lånet några dagar för tidigt för att undvika påminnelseavgifter. Detta medför att den riktiga effektivräntan blir mycket högra än vad som här är angivet.

Långivare av Lån

Om du trycker på någon av långivarna av privatlån eller snabblån nedan ser ni dig direkt vilka lånevillkor långivaren erbjuder men även hur höga deras räntor och avgifter är.


Spara pengar när du jämför lånen

Här finner du massor av information när du ska jämföra för att hitta det billigaste lånet men även mycket kul fakta om jämförda lån.



Meny - Jämföra lån
Till förstasidan på www.jamforalan.seHögst upp på sidan jämförda lånLängst ned på sidan om att jämföra lån
SverigeSMS-lånBlancolånNyheter